Videón a Motorola Edge 40 Neo

Mozgóképes render mutatja meg az új készüléket, szeptemberben kerülhet piacra.

Az évben elszórtan jelentek meg idén a Motorola Edge szériájába tartozó készülékek. Az Edge 40 Pro kezdte a sort áprilisban, majd májussal együtt beköszönt az alap Edge 40 is. A tavalyi Fusion és Ultra modell egyelőre elmaradt, volt helyettük két Razr 40, az Edge 40 Neo viszont egyre valószínűbb, hogy piacra kerül, láthattuk már Geekbench tesztet futni, a MySmartPrice pedig most gyártói forrásokból szerzett információk alapján rendereken mutatja meg a telefont 360 fokban.

Az eddigi információk szerint szeptemberben debütál majd az Edge 40 Neo készülék, melynek hátlapján két kamera és egy LED villanó segíti a képrögzítést, hasonlóan a tavalyihoz. Várhatóan 50 megapixeles főkamerát és egy kisebb felbontású (13 megapixeles) ultraszéles egységet kap az idei Neo. A 32 megapixeles előlapi kamera apró lyukban néz majd ki a kijelzőből, fizikai csatlakozó terén pedig egy darab USB-C kap helyet a mobil alján. A videót megnézve látható az is, hogy az Edge 40 műbőr hátlapját kaphatja a Neo is, s vélhetően három, a Motorola és a Pantone közreműködésében kikevert szín közül lehet majd választania a vásárlóknak.

Ívelt kijelző és műbőr hátlap az Edge 40 Neoban is? Úgy tűnik, ez várható
Ívelt kijelző és műbőr hátlap az Edge 40 Neoban is? Úgy tűnik, ez várható (forrás: MySmartPrice) [+]

A videón nem látni a telefonon ujjlenyomat-leolvasót, potenciálisan a 6,55 hüvelykes pOLED kijelzőbe integráltan kap helyet. A megjelenítő FHD+ felbontást és 144 Hz-es frissítést kínálhat. A Geekbench megerősítette, hogy a MediaTek Dimensity 1050 köré épül a telefon, állítólag akár 12 GB RAM és 256 GB háttértár is lehet egyes modellekben. Az akkumulátor mérete 5000 mAh lehet, a töltés sebességéről egyelőre nincs hír. A telefon Android 13-mal kerül majd piacra, a bemutató szeptember 15-én esedékes és 399 eurós árat jósolnak a modellnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés