Így nézhet ki a Wear OS 3 a Google óráján

Képernyőképek láttak napvilágot arról, milyen lesz a Google-féle Android élmény órán.

A Galaxy Watch4-en már láthattuk működés közben a Wear OS 3-at, viszont ott a Samsung One UI felületével dolgozik a Google viselhető eszközökre fejlesztett rendszere. A 9to5Google azonban most fotókat közölt, melyben működés közben láthatjuk az Asszisztenst, az értesítéseket, a lépésszámlálót, az üzeneteket, a Google Pay-t és a zenelejátszót (YouTube Music) is a Wear OS 3-ban, a Material You-hoz nagyon hasonló köntösben.

Az Asszistens, a Google Pay és a YouTube Music a Wear OS 3 rendszeren.Az Asszistens, a Google Pay és a YouTube Music a Wear OS 3 rendszeren.Az Asszistens, a Google Pay és a YouTube Music a Wear OS 3 rendszeren.Az Asszistens, a Google Pay és a YouTube Music a Wear OS 3 rendszeren. Az Asszistens, a Google Pay és a YouTube Music a Wear OS 3 rendszeren. (forrás: 9to5Google) [+]

A korábbi Wear OS verziókhoz képest jelentős változás nincsen, a lépésszámláló kivételével, ez ugyanis úgy tűnik, integrálva lett a Fitbit megoldásával. Erre korábban a Google Pixel Watch kapcsán is utaltak a pletykák. Az üzenetek menüből arra lehet következtetni, hogy közvetlenül az óráról is lehet majd új csevegést indítani, a beérkező üzenetekről kapott értesítésekhez pedig a név mellett kontaktfotót is mutat majd az óra.

Naptárértesítés, lépésszámláló és üzenetek a Wear OS 3-ban.Naptárértesítés, lépésszámláló és üzenetek a Wear OS 3-ban.Naptárértesítés, lépésszámláló és üzenetek a Wear OS 3-ban.Naptárértesítés, lépésszámláló és üzenetek a Wear OS 3-ban. Naptárértesítés, lépésszámláló és üzenetek a Wear OS 3-ban. (forrás: 9to5Google) [+]

A Google a 2022-es I/O konferenciát május 11-12-én tartja, valószínűleg ott mutatkozik be a végleges Wear OS 3, lehet, hogy egyből egy Pixel Watch órán. A pletykák még a Pixel 6a okostelefon bemutatkozását is az I/O-ra várják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés