Így zoomol a Pixel 7 Pro

Fényképek érkeztek az ultraszéles kamerától a 30x-os hibrid zooming.

A legjobb kameratelefonok megszorongatására készül a Google a Pixel 7 Próval, és a Tensor G2 chippel és a hozzátartozó NPU-val támogatott HDR+ feldolgozás mellett különös figyelmet fordított keresőóriás a részegységekre, ha túl sokat egy év alatt nem is variált. A főkamera 50 megapixeles (1/1,31", 4:1-es binning, 25 mm, f/1,9, multi-PD + lézer autofókusz, OIS), az ultraszéles 12 megapixeles (1/2,9", 126 fokos látószög, f/2,2, autofókusz), az 5x-ös optikai zoom pedig 48 megapixeles (1/2,55", 4:1-es binning, 120 mm, f/3,5 multi-PD autofókusz, OIS, hibrid zoom). Az előlapra 10,8 megapixeles modul került (1/3,1", 21 mm).

A Manhattani képcsokrot Alexander Schiffhauer osztotta meg, aki a Google fotós osztályának egyik vezére, az ultraszéles kamerától egészen a 30x-os hibrid Super Res zooming demonstrálva a tripla hátlapi kamerás lencseátfogást és a fejlett képfeldolgozást. Lent pedig a San Francisco-i Golden Gate híd tekinthető meg hasonló léptékekben.

A szakember közölt végül pár véletlenszerű felvételt a két helyszínről. Első körben a nyugati piacok számíthatnak a Pixel 7 Pro fotós tesztelésére – hivatalos hazai forgalmazás nélkül nekünk valószínűleg egyhamar nem lesz szerencsénk a Google kameratelefonjához. Ám, ha sikerült szerezni egyet tesztre, feltétlenül prezentáljuk a teljes zoomátfogást és hozzátartozó gondolatainkat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés