Ilyen lehet a HTC U12+

Ahhoz képest, hogy még tippelni sem tudunk a bemutató dátumra, elég sokat tudni a HTC U12-ről, már ha ez lesz a neve. A pletykált paraméterek között 6"-es, 18:9-es QHD+ képernyő, Snapdragon 845 SoC, dupla hátlapi kamera, HTC Face Unlock feloldás, IP68-as védelem, 6/256 GB-os csúcsvariáció és dupla hátlapi kamera is szerepel, a VentureBeat pedig pár napja egy homályos kémfelvételt is közölt, ami alapján a TechnoBuffalo publikált nem hivatalos renderképeket. A galéria az alább közölt eredményre kattintva nyílik meg.

A HTC U12 rajongói renderképe a kiszivárgott felvételek alapján. A galéria megnyitásához kattints a képre!
A HTC U12+ rajongói renderképei. A galéria megnyitásához kattints a képre! (forrás: TechnoBuffalo) [+]

A publikáció egyébként érdekes információkat is mellékelt: a HTC eredetileg nem is egy, hanem két modellel készült az év első felére, ám a sima U12 helyett lehet, hogy csak a nagyobbik, az U12+ lát napvilágot. Akárhogy is lesz: a fémvázas masinát üveglap zárhatja két oldalon, a kivitel pedig laposabb lehet a tavalyinál. Bár akad renderkép, ami képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóra céloz, ez egyelőre valószínűleg a koncepciók készítőjének a fantáziáját tükrözi, főleg, mivel hátul hagyományos leolvasó is megpillantható. A 3450 mAh-s teleppel és 12 + 16 megapixeles hátlapi kameraduóval tippelt U12+ a TechnoBuffalo szerint az eredeti, április végi időpont helyett, belső ügyek miatt csak május elején érkezik, természetesen Android Oreóval és Sense UI-val.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Matt fehér kivitellel tűnhet ki a HTC U12 a tömegből

    Amikor a boltok polcain a fényvisszaverős üveg hátlapok dominálnak, jól jöhet egy olyan mobil, ami visszafogottabb textúrát kap.

  • Semmit sem spórol majd ki HTC U12

    A pletykák megnyúlt QHD+ kijelzőről, továbbfejlesztett szorítófunkciókról, 256 GB-os tárolóról, HTC Face Unlockról, Android Oreóról és persze Snapdragon 845-ről szólnak.

  • Csak az MWC után mutatják be az új HTC-t

    A HTC, több más gyártóhoz hasonlóan a barcelonai expó utánra időzítette a 2018-as csúcsmodell bemutatóját. Legalábbis állítólag.

  • HTC U11 Life - életrevaló

    A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Hirdetés