Ilyen lehet a OnePlus 5

Az ár/érték bajnok OnePlus 3/3T folytatását rengetegen várják, és alighanem a nyár közepéig be is fut, hiszen júniusban lesz egy éves az előző generáció, és addigra a Snapdragon 835-ből is felhalmozódik elég nagy készlet. A Today Tech állítólag néhány a OnePlus 5-ön dolgozó, vagy annak prototípusát legalábbis megpillantó egyéntől hozzájutott pár alapinformációhoz. Az idei OnePlus csúcsmobil szerintük marad az alumíniumháznál és a 3T-hez hasonló formavilágnál, íveknél. Az antennacsíkok hátulról ugyanakkor eltűnhetnek, így ezüst, arany és fekete színben is roppant egységes lehet ennek az oldalnak a megjelenése.

A fenti renderkép szintén a belső információk alapján készült, és bár ez nem feltétlenül a végleges dizájn, a dupla kamera ezen az oldalon szinte borítékolható. Talán a OnePlus 5 is a Huawei RGB/monokróm szenzorkombinációját használja majd a jobb esti képek lövéséért. A Today Tech azt is gyanítja, hogy a Snapdragon 835 kerül a gépházba, legalább 6 gigabájt RAM-mal és 64/128 gigabájtos opciókkal, a megjelenítő pedig marad 5,5 hüvelykes – azt viszont nem merte megtippelni, hogy Full HD vagy QHD felbontáson. Azt egyébként tavaly még a OnePlus erősítette meg, hogy kitartanak a Samsung által biztosított, Optic AMOLED technológiánál.

Azóta történt

Előzmények

  • Renderképeken a OnePlus 5?

    A négyes sorszámra valószínűleg hiába várunk, a tetrafóbia igen erős a OnePlus hazájában, így a következő csúcsmasina OnePlus 5 néven várományos.

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

  • Kerámiahátlappal érkezik a OnePlus 5?

    Nincs a címben elírás, a tetrafóbia miatt maradhat ki a 4-es sorozatszám a OnePlus családból, de azért a 3T folytatása jövőre megérkezhet.

Hirdetés