Ilyen lehet az S25 Ultra fogyókúra után

Persze azért még nagyon korán van a pletykáknak hinni.

Tetemes siker eddig a Samsung Galaxy S24 család, és kiváltképp a legdrágább, S Pennel szerint S24 Ultra fogy jól. Mindhárom készülék szögletesebb idén, az Ultra pedig megszabadult a maradék képernyőívektől is, bár azért a védőüveg mindkét oldalon lekanyarodik kissé. Ezzel egyébként a telefon picit szélesebb lett, hajszálnyival rosszabb képernyőaránnyal. Viszont az alsó kávából faragva a keret most már teljesen szimmetrikus.

A Galaxy S24 Ultra az elődje mellett
A Galaxy S24 Ultra az elődje mellett [+]

A PandaFlash nevű kémcsatorna szerint most épp azon töri a Samsung a fejét, hogy mit kezdjen a Galaxy S25 Ultra káváival: az egyik oldalon nyilvánvaló szándék a maradéktól is megszabadulni, a másik oldalon viszont a használat kényelme, a véletlen érintések elkerülése és a képernyő szívóssága is beleszól a döntésbe és a keret vastagságába.

A Galaxy S24 négy lehetséges formája
A Galaxy S24 négy lehetséges formája (forrás: PandaFlash) [+]

A forrás belső informátoroktól állítólag négy koncepcióról hallott: az első az S24 Ultra keretének megtartása, a második annak gyakorlatilag teljes elvékonyítása, a harmadik csak a függőleges kávákon zsugorítana, a negyedik pedig mindegyiken, de csak egy kicsit, és a változás az oldalélek komolyabb lekerekítése lenne. Ez picit visszanyúlna az S23 Ultra koncepciójához, amely egyébként tenyérbe simulóbb volt az S24-nél.

Előzmények

Hirdetés