Ilyen lesz a „kozmoszfekete” S7 edge

Új csúcstelefon helyett új színek: a Note7 kiesésére a Samsung az S7 duó korall kék, rózsaszín és mint a minap kiderült, igazán fekete, de elég fényes variációjával kíván reagálni, ha élhetünk a Google-féle elnevezéssel. Van egyébként fekete választás az S7 családban, ám az onyx black festése a hátlapi védőüveg mögött visszafogottan veri vissza a fényt, szemben például az egykori, plasztik Galaxy S3-mal.


A nagyon fényes fekete S7 edge. A galériához kattints a fotóra! [+]

Úgy tűnik ennek a fényes kivitelnek új divatja támadt: a könnyen karcolódó, nehezen törő iPhone 7 kozmoszfekete variációja mellett a nehezen karcolódó, könnyen törő Xiaomi Mi Mix kerámiaborítása küldi vissza a beeső fény jelentős részét a feladónak, a fenti galériában pedig az S7 edge állítólag decemberben érkező változata tekinthető meg a SamMobile jóvoltából, plusz egy lencseszettes, hátlapi burkolat.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés