Ilyen lesz a Meizu okosóra?

Kevesebb, mint egy hét múlva új Meizu készülékekről hullhat le a lepel, és az állítólag Blue Charm Metal névre keresztelt, 5,5 hüvelykes, Full HD-s mobil mellett a gyártó kerek előlapos okosórája is felbukkanhat az eseményen, méghozzá Blue Charm Watch elnevezéssel.

Egyelőre nagyon szűkösek az információk a kütyüt illetően, mindenesetre a teljesen kerek és színes kijelző jól kivehető (nincs levágva az alja a fénymérő kedvéért), és talán a fém borítást sem túlzás megtippelni (ha már a Blue Charm Metallal mutatkozik be egy időben). A szíj, úgy tűnik, hogy bőrből készült.

Állítólag a Meizu Blue Charm Watch látható a képeken
Állítólag a Meizu Blue Charm Watch látható a képeken

Annyit bizonyosnak vél a PhoneArena, hogy nem egy Android Wear típusú eszközről van szó (a Google okosóra platformjának elterjedése problémás a Kínai Népköztársaságban), ám az csak vélhetőleg október 21-én derül ki, hogy a ketyere milyen rendszert futtat, milyen szenzorokkal szerelte fel a Meizu (pulzusszám mérőt nem látni az alsó képen) és mennyibe fog kerülni. Figyelembe véve a gyártó olyan remek ajánlatait, mint az m2 note, ha sikerül az okosórát is eltalálniuk, abból is rengeteg fogyhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Meizu m2 note - ár/érték bajnok újraértelmezve

    Nem lett erősebb, szebb vagy kimondottan jobb az elődjénél a Meizu új, középkategóriás phabletje, viszont lehet hivatalosan kapni itthon, ami nem kis eredmény.

  • Nagyot villantott a „Meizu Pro 5” GeekBenchben

    Ismét a Primate Labs adatbázisa közölt fontos információt egy bemutatás előtt álló termékről – a Meizu jövő hét szerdán debütáló csúcskészüléke ráadásul nem is akárhogy teljesített.

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés