Ilyen lesz a Zenfone 3 család két új modellje?

Még januárban árulkodott a GFXBench két akkor még ismeretlen Asus készülékről, azóta már kiderült, hogy valószínűleg a Zenfone 3 család újdonságairól beszélünk. Ha minden igaz, a sima variáns mellett lesz majd egy Deluxe változat is, a bemutató pedig május-június körül várható.

Ez lehet a Zenfone 3
Ez lehet a Zenfone 3 [+]

A Zenfone 3 alumínium burkolatot és az előlapon a szélek felé 2,5D-ben íves kijelzőt kaphat, alatta továbbra is érintésérzékeny vezérlőgombok szerepelhetnek, ám elvileg lesz egy fizikai billentyű is, a hátlapra pedig egy dupla tónus ledes villanóval megtámogatott kamera kerülhet.  Az eddigi hírek alapján 5,5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású megjelenítőre lehet nagyobb tétben voksolni, adott lehet a Snapdragon 650 chipset, a 3 gigabájt RAM, illetve a 32 gigabájtos adattároló. Fényképezni maximum 12/8 megapixelben lehet majd, az Android 6.0 operációs rendszer pedig szinte biztosra vehető.

Ez pedig a Deluxe változat
Ez pedig a Deluxe változat [+]

A Deluxe variáns lesz elvileg a gyengébb de nagyobb, az 5,9 hüvelykes képernyőn 720 x 1280 pixel jelenhet meg, bár hogy ezt milyen Qualcomm lapka hajtja majd meg, annak titkát egyelőre homály fedi, a 3 gigabájtnyi rendszermemória azonban valószínűleg ennél a modellnél is adott lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Asus Zenfone 2 Laser - korrekciós műtét

    Járt már nálunk öthüvelykes Zenfone 2, a Laser utótagú ZE500KL azonban több lézeres ráncfelvarrásnál: a nagy felbontású kamera és a gyors autófókusz mellett a méretek is az előnyükre változtak.

  • ASUS Zenfone 2 - felezőpont

    Az öthüvelykes Zenfone 2 (ZE500CL) feleannyi processzormagot, kijelzőpixelt és RAM-ot tartalmaz, mint az 5,5 hüvelykes fivére, és pont fele annyiba kerül.

  • Asus Zenfone 2 - agya, mint egy planéta

    4 GB RAM-ot kapott a Zenfone 2-es készülékcsalád legkomolyabb darabja, a ZE551ML névre hallgató variáns. Másban is brillírozik, de a fotózás nem az erőssége.

Hirdetés