Íme, a OnePlus 7T

A szeptember 26-án érkező telefont maga a gyártó mutatta meg. A OnePlus TV-k új előzetest kaptak.

Karrierje eddigi legfontosabb eseménye volt a OnePlus május 14-ei bemutatója, hiszen a kameracseppes 7 mellett a csupa kijelzővel és motorikus kamerával szerelt 7 Pro is bemutatkozott. Erre licitálhat rá a szeptember 26-ai bemutató, amelyen a OnePlus TV mellett, úgy tűnik, a 7T is elstartol.

[+]

A fenti képet maga a gyártó osztotta meg, és a kommunikációjában az az érdekes, hogy a tévék és a 7T több helyen is elhangzik, az esetleges 7T Próról viszont egyelőre hallgat a OnePlus, bár a hivatalos startoldal nem egy készülékről, hanem a 7T szériáról beszél.


[+]

Ami a sima 7T-t illeti: jól látható a hátlapi, kör alakú kamerarendszer, amelyen belül három eltérő látószögű optika munkálkodik majd. A küllemre sem lehet panasz, a csúcssebességre meg pláne nem, mert az UFS 3.0-s tároló mellett a készülék eséllyel Snapdragon 855+-szal robog majd be.

Szeptember 26-án mutatkozik be a OnePlus első tévécsaládja is, és Pete Lau társalapító előrevetítette, hogy a távirányító mellett a telefonról éppúgy kezelni lehet majd a nagy képernyős megjelenítőt. Úgy tűnik egyébként, hogy az Indiai piac örülhet majd a legkorábban a tévé és a OnePlus 7T kettősének.

Előzmények

Hirdetés