Hirdetés

Íme, a P20 család specifikációja

Holnap mutatkozik be a Huawei P20 család, és annak ellenére izgalmasnak ígérkezik az esemény, hogy nem igazán sikerült a família titkait zárt ajtók mögött tartani. Kétségtelenül a P20 Pro tűnik a legérdekesebbnek tripla hátlapi kamerájával, és az alábbi specifikációfotó el is árulja, miért. A képeket egy német Saturn áruházban sikerült készíteni, így elég hitelesnek tekinthetők a rajta látható adatok.

A P20 Pro specifikációképe
A P20 Pro specifikációképe. Forrás: GizChina

A 899 eurós topmodell (már nem úgy, bár tulajdonképpen de) 40 + 20 + 8 megapixeles hátlapi kameratrióval érkezik, és állítólag egyedülálló hibrid zoomképességei lesznek. A 6,1"-es masina marad a FHD felbontásnál, csak jócskán megnövekedett képaránnyal, így 1080 x 2240 pixel jut majd a felhasználónak, mínusz ugye a belógó notch. Lóerőből nem lesz hiány, amit a nyolcmagos Kirin 970 biztosít csupa MI funkcióval. A 6/128 gigabájtos RAM/ROM kombináció is erős, hát még a 4000 mAh-s telep.

A P20 speciképe
A P20 speciképe. Forrás: GizChina

A 649 eurós, sima P20 is ígéretes, itt 4/128 GB-os a Kirin 970 mellé járó kombináció, és 5,8"-es a képátló, megegyező felbontással. A csúcs, de nem abszolút elit modell "csak" két kamerát visel hátul, 20 + 12 megapixeles felbontással, házában 3400 mAh-s telep bújik meg. Apropó, elit kiszerelés: a GizChina szerint lesz egy 256 GB-os Porsche Edition modell is, bár az elődök és árcédulái ismeretében azt nyugodtan a luxustelefon kategóriába lehet majd sorolni. Úgy tűnik, ez a változat nem tette tiszteletét az üzletházban. Valószínűleg azért, mert a holnapi bemutató helyszínén látható dekoráció alapján Porsche idén a Mate szériát fogja fémjelezni a Porsche Design Huawei Mate RS formájában.

A P20 Lite speciképe
A P20 Lite speciképe. Forrás: GizChina

A belépőmodell viszont igen, már ami a P20 családba való belépést illeti: a 369 eurós, középkategóriás P20 Lite 5,84"-es 1080 x 2280 pixelen, és a nyolcmagos, szerényebb formában lévő Kirin 659 hajtja meg, de azért odafért mellé 4 GB RAM és 64 GB ROM. Itt is dupla a hátlapi kamera, 16 + 2 megapixeles kivitelben, és mivel a microSD kártyafoglalat külön jelölve van, a többi képen pedig nem, jó eséllyel csak ez a kiszerelés fog rendelkezni vele. Ennek a modellnek 3000 mAh-s teleppel kell megelégednie, és áprilistól jut majd a tulajdonosok kezébe, akárcsak a P20 Pro. A becsillanó fény a kapcsolódó információt a P20 esetében kitakarja, de feltételezhetően annak az értékesítése is a tavasz közepén indul. Holnap a feltételezésekből valóság lesz, addig is némi vizuális input:


A Huawei P20, a P20 Lite és a P20 Pro. Forrás: evleaks [+]

Azóta történt

  • Huawei P20 - ez is kétkezes lett

    Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.

Előzmények

Hirdetés