Íme, az LG Android 11-es listája

Frissítési ütemtervet adott ki a német oldalán a gyártó: áprilisban indul az Android 11, év végéig pedig összesen 7 készülék kapja meg az aktuális főverziót.

Az LG soha nem volt épp a leggyorsabb gyártó, ha Android frissítésekről volt szó, és úgy tűnik, ez idén sem változik meg, hiszen továbbra sem állnak túl jól az Android 11-frissítésekkel: januárban a koreai Velvet 5G eszközökre kiadták a frissítést, illetve a V60 kapott a friss főverzióból, elsősorban az amerikai piacos példányokon.


[+]

Most viszont legalább már körülbelüli időpontunk van az európai frissítésekre is, az LG német oldalán közölték a várható frissítések listáját. Időrendi sorrendben az LG Velvet 5G megkapja áprilisig a frissítéseket, a G8X a második negyedévben, a Velvet 4G és a G8S a harmadik negyedévben, a Wing, illetve a K42 és K52 modellek pedig csak az év végén kapják meg az Android 11-et. A gyártó állítása szerint azonban már mindegyik eszközön tesztfázisban vannak a frissítések.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG Wing - szárnyas fejvadász

    Merész, bevállalós készülék, amit nem csak lehet, kell is szeretni ahhoz, hogy valóban praktikusnak lássuk a kialakítását - mindez persze nehezen indokol bő 50%-os felárat egy hasonló képességű felső-középkategóriáshoz képest.

  • LG Velvet (4G) - megelőzte a híre

    Bársonyba temeti az LG a G-szériát, az új sorozat első terméke nagyon megnyerő külsőt és korrekt középkategóriás csomagot kapott.

  • Ismét új verzióban jelenhet meg az LG Velvet 5G

    A koreai gyártó kétféle szettel és adatkapcsolati képességgel mutatta be a Velvetet, de érkezhet egy harmadik verzió is.

Hirdetés