India helyett nemzetközi színtéren mutatkozott be a Vivo V19

A világ második legnagyobb mobilpiaca jelenleg nem ideális helyszín az új megjelenéseknek, a Vivo is inkább nemzetközi piacra szánt modellt mutatott be.

Több nagy gyártó is elnapolta az indiai készülékpremiereket, úgyhogy a Vivo V19 is élből a nemzetközi piacon kezd dupla előlapi kamerarendszerrel, Super AMOLED kijelzővel és 33 wattos gyorstöltéssel. A felső középkategóriás készülék 6,44 hüvelykes, 1080 x 2400 pixel felbontású paneljébe egy 32 megapixeles és egy 8 megapixeles ultraszéles előlapi szenzor került a jobb felső sarokba, alább pedig integrált ujjlenyomat-olvasó dolgozik.

[+]

A hátlapon összesen négy kamera figyel 48, 8 (ultraszéles), 2 (makró) és 2 megapixeles (mélységszenzor) kiosztásban Ultra Stable videó és Super Night éjszakai móddal. Utóbbi funkciók egyébként az előlapi kettős esetében is elérhetők. A Snapdragon 712-es szetthez 8 GB RAM és vagy 128 vagy 256 GB belső tárhely jár, van jack csatlakozó, a 4500 mAh-s akkumulátor pedig ugye Vivo Flash Charge 2.0 protokoll szerint tápolható. A készülék minden hazai frekvencián üzemel (van B20), árat és elérhetőséget viszont egyelőre nem közöltek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • Fékbetétnek használták az iQOO 3-at

    Kéttonnás 5-ös BMW-t, versenypályán fékezett meg a Vivo szolidra szabott gamer mobilja a promóvideón, és persze a felvétel végére is használhatók maradtak a viharvert példányok.

  • Gimbalt pakol a Vivo az X50 Próba

    Az optikai képstabilizátornál fejlettebb mozgáskiegyensúlyozást és kiegyenlítést ígér a Vivo kamerás újítása.

  • Élőképen is meghökkentő a gimbalos X50 Pro

    A videózásra fókuszáló Vivo telefon továbbá mozgóképen és renderanyagok formájában is megcsodálható a nyár első napján esedékes premier előtt.

  • Bemutatkozott a Vivo V20 SE

    Tripla hátlapi kamera, 33W-os gyorstöltés, Full HD+ AMOLED kijelző a szérián belüli kedvező árral - egyelőre csak Malajziában.

Előzmények

Hirdetés