Infókat csöpögtet a Poco az M4 Pro kapcsán az MWC-s bemutató előtt

Két új telefonnal jön a Poco az MWC-re, az X4 Pro 5G-ről és az M4 Próról is elég sokat tudunk már.

A barcelonai MWC-n, és vele párhuzamosan a virtuális térben, hétfőn bemutatót tart a Poco, ahol az M4 Pro és az X4 Pro 5G lesz a főszerepben. A telefonok nem összekeverendők az M4 Pro 5G-vel és a sima X4 Próval, ami állítólag szintén érkezik. Ugyanakkor ismerős készülékek érkeznek, Redmi márkanév alatt ilyen vagy olyan kombinációban, de szinte biztosan láttuk már őket korábban.

 

Az M4 Pro kapcsán azonban maga a gyártó is megosztott pár infót. Ez lesz az első M-szériás Poco, ami AMOLED kijelzőt kínál majd, egy 6,43 hüvelykes FHD+ felbontású panelről van szó, ami 90 Hz-es képfrissítésre és 1000 nites maximális fehér fényerőre képes. A gyártó megerősítette, hogy megszerezte az L1 Widevine minősítést a készülék, így biztosított az FHD minőség a streamingplatformokon. A tartalomfogyasztást sztereó hangszórók és 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is segítik.

Hivatalos forrásból származó előzetesek arról, mit tud majd a Poco M4 Pro.Hivatalos forrásból származó előzetesek arról, mit tud majd a Poco M4 Pro.Hivatalos forrásból származó előzetesek arról, mit tud majd a Poco M4 Pro. Hivatalos forrásból származó előzetesek arról, mit tud majd a Poco M4 Pro. [+]

A szoftveres oldalt a Poco Launcher 2.0 biztosítja, egyelőre nem meghatározott főverziójú Android rendszerre épülve. Letisztult, reklámoktól mentes, gyors kezelőfelületet ígér a gyártó. Az M4 Pro mellett a hétfői bemutatón jöhet a Poco X4 Pro 5G is, ami lényegében egy Redmi Note 11 Pro 5G, kicsit szélesebb kameraszigettel. Hétfőn már tudni fogjuk az árakat és a megjelenési dátumokat is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés