Hirdetés

Ingyenes mesék a a BOOKR Kids mesetárában

A Samsung Magyarország idén nyáron ismét összefogott a BOOKR Kids csapatával, közös együttműködésüknek köszönhetően pedig egy gyors regisztrációt követően ingyenesen elérhetővé tették a Mesetár klasszikus és modern, animált digitális könyveit és képességfejlesztő játékait a szülőknek és gyermekeiknek.

Az együttműködés különlegessége, hogy a nyári szünetre tekintettel augusztus 31-ig a Mesetárat bármilyen Android vagy iOS készülékről ingyenesen használhatják az érdeklődők. A Samsung Galaxy mobiltelefonok és tabletek esetében pedig további 9 hónappal bővül az elérés ideje, így egy teljes évig ingyenesen férnek hozzá a felhasználók a Members applikációból letölthető kuponnal. A hozzáféréshez szükséges igénylést egészen 2022. június 30. éjfélig lehet leadni a https://bookrmesetar.hu/samsung-summer/ weboldalon.

A Mesetárban olyan klasszikus és modern interaktív történetek találhatók, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szacsvay László és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A „Mesék tanuláshoz” polc kifejezetten az alsótagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segíti, a nyári szünet kötelező olvasmányait a Pál utcai fiúktól A kis hercegig akár otthon, a strandon, nagyszülőknél vagy rokonoknál is elérhetik a felhasználók

A BOOKR ezen kívül egy meglepetéssel is készül: július első heteiben a Mesetár teljesen megújul felhasználói élmény és technológiai szintjén is. Sokkal gördülékenyebb, frissebb és intenzívebb élményre számíthatnak a lelkes olvasók már számítógépen és laptopon is. A nyári akcióban résztvevők természetesen az új verziót is ingyenesen érhetik majd el egészen augusztus 31-ig.

Hirdetés