Hirdetés

Iskolakezdési akció a Ping Digitalnál

Érintettségtől függően pozitívan vagy negatívan éljük meg a szeptemberi hónap kezdetét. Ez a hónap a nyár elmúlását (most mondjuk épp kánikula van), no és az iskolakezdést jelzi. Erre az időszakra is készült a Ping Digital, hiszen most jó alkalom nyílhat egy új telefon vásárlására. Ezért aztán két felső-középkategóriás okostelefon ára is csökkent. Egyikük az iOcean Rock M6752, mely 3 GB RAM-mal, méretes Full HD kijelzővel, 13 megapixeles kamerával és dual 4G képességgel rendelkezik. Most 15 ezer forinttal olcsóbban, 79 990 forintért juthatunk hozzá (fehér és fekete színben), az árengedményből bőven belefér az extra kapacitású akkumulátor is hozzá.

iOcean Rock
[+]

Bár az iskolakezdési akció a Rock telefonhoz kötődik, de vele egyidejűleg egy másik készülék is áresésben részesült. A Jiayu S2-ről van szó, amely már egy kicsit jobban bejáratott márkanév felénk is. Tudásban egész hasonló a másik mobilhoz, némileg kisebb, de szintén Full HD kijelző, nyolcmagos processzor, 13 megapixeles kamera, szupervékony, fémből készült ház és persze dual SIM, bár a 4G-t ebben nélkülöznünk kell. Ennél a modellnél még komolyabb, 24 ezer forintos engedményt kapunk, így most 74 990 forintot kell fizetnünk érte.

Jiayu S2 elölről
[+]

Fontos információ, hogy mindkét telefon esetében 21 napos visszavásárlási, továbbá 1 éves, hazai és teljeskörű garancia jár hozzájuk. Akiknek felkeltette az érdeklődését a két készülék, olvassák el a róluk készült tesztjeinket, valamint keressék fel a Ping Digital honlapját a tovább információkért. A korábban írt Doogee és iOcean akció a mostanitól függetlenül (a készlet erejéig) még tart!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés