Ismét 100 millió felett a Huawei

Napra pontosan egy évvel azután, hogy beszámoltunk: a kínai gyártók közül elsőként sikerült a Huawei-nek százmilliónál is több okostelefont leszállítania egy naptári esztendőben, ismét összejött ugyanez. A Huawei és Honor telefonok népszerűsége tehát nem csökkent, ami nem csoda, hiszen a P9 és a Honor 8 is remekül sikerült a felsőbb szegmensekben, míg a megfizethetőbb ajánlatok is piacot találtak.

A dupla hátlapi kamerarendszer alá ujjlenyomat-olvasó került
A P9 a Huawei idei kulcskészüléke, és remekül sikerült [+]

A százmilliós határ átlépését a Huawei a Nova mobilok kínai bemutatóján közölte. A lendület jövőre is kitarthat, de 2016-ra is maradt a gyártónak puskapora: három héten belül befuthat a Mate 9, méghozzá a legfrissebb pletykák szerint egy lapos kijelzős variáns mellett egy ívelt megjelenítős társsal.

Előzmények

  • Huawei Nova Plus - vigyázz, cél, csoport!

    Gömbölyded, csinos, virtuálisan sminkel, mégsem dedikáltan nőknek készült a Huawei újdonsága, amelynek legnagyobb ellenfelei pont házon belül találhatók.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

Hirdetés