A Doogee ismét alkot

A Doogee lassan arról lesz híres, hogy véletlenül sem tervez készüléket önerőből, cserébe mindent megcsinál újra, folytatólagosan, lényegesen kedvezőbb áron. Amivel persze kompromisszumok is járnak. Például néha elfelejtik bekötni az áramkörbe a másodlagos kameraszenzort. Ezúttal is egy már ismert formanyelvet ragadnak meg, csak most duplán. A február 27-én bemutatásra kerülő Doogee V elölről egy iPhone X, kameraszigettel, meg mindennel, hátulról pedig erősen emlékeztet a Samsung Galaxy S9 Plus várható megjelenésére.


[+]

Az iPhone utánérzés teljesen nyilvánvaló, a Galaxy S9 Plus analógia viszont egy lényeges ponton sántít. Nincs biometrikus azonosító a hátlapon, a kijelzőbe integrálva viszont annál inkább. Feltehetően a Vivo X20 Plus UD-nál alkalmazott technológiát használják, így valószínűleg AMOLED kijelzővel várható az ezúttal legalább nevében egyedi eszköz. Egyébként rosszul pont nem mutat, noha az iPhone X kameraszigete nem aratott osztatlan sikert. A galériában bujkáló képet ismét Evan Blass-nek köszönjük.

Előzmények

  • 3D emoji és sztereó hangszóró

    Állítólag ezek is a Samsung Galaxy S9 és S9 Plus újdonságai közé fognak tartozni, előbbit pedig egy hivatalos előzetes is megerősíteni látszik.

  • Lila dalra kelt egy Galaxy S9

    A frissen kiszivárgott Lilac Purple variáns mondjuk inkább mályvaszínű, mindenesetre elég vagány. Visszatérhet a korall kék szín, de feketében és ezüstben is pompázhat a két új Galaxy.

  • Bemutatkozott a Doogee Mix 2

    A Doogee Mix tapasztalatai alapján érdemes fenntartásokkal kezelni a specifikációt, ami azért alapvetően impozánsra sikerült. Papíron legalábbis.

Hirdetés