Ismét dupláz a Honor

A fiatal célközönséget megszólító Honor remekül szerepelt 2016-ban, a Honor 8 személyében például egy gyönyörű kivitelű, remekül felszerelt, képességeihez képest roppant kedvező árú terméket tisztelhettünk. Az igazi meglepetést azonban nem is ez, hanem a szupertelefonként aposztrofált, rendkívül egyedi formavilággal piacra kerülő Magic hozta el, elképzelhető, hogy ennek egy amerikai piacra optimalizált alternatíváját láthatjuk néhány nap múlva a Las Vegas-i sajtórendezvényen.

A képre kattintva a Honor Magic galériája nyílik meg. Talán valami hasonló kütyüre számíthatunk?
A képre kattintva a Honor Magic galériája nyílik meg. Talán valami hasonló kütyüre számíthatunk? [+]

A helyszínhez tökéletesen illő Double or Nothing jelszó egyszersmind utalhat a dupla hátlapi kamerarendszerre, ezen kívül viszont csak annyit tudhatunk, hogy egy igazán epic mobiltelefonra számíthatunk. A szűkszavú bejegyzés a gyártó amerikai Twitter csatornáján került publikálásra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Honor 7 Lite - névérték

    A Honor tavalyi csúcskészülékének névleg kalóriacsökkentett változata igencsak visszafogott élményt kínál, cserébe a hazai forgalomba szánt verzióból nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés