Itt a Honor Band 4 és Band 4 Running

A Honor 8X és Honor 8X Max mellett a gyártó aktivitáskövetőjének új generációja is bemutatkozott tegnap, illetve egy kifejezetten futáshoz optimalizált, cipőn is viselhető variáns is. Utóbbi mindössze egy 0,5 hüvelykes megjelenítővel bír, nincs benne pulzusmérő, cserébe jár hozzá egy speciális foglalat, amit a bemutató alapján a futócipő fűzőjére szántak, a hattengelyes mozgásérzékelő szenzor pedig így részletesebb adatokat szolgáltat a futásminőséget illetően. A Honor Band 4 Running Editionhöz egyébként óraszíj is jár, azt viszont nem sikerült kideríteni, hogy például NFC van-e benne. Azért az jól jön, ha mégis csuklón hordjuk.


[+]

A Honor Band 4-ben viszont biztosan van, mármint NFC, ami alkalmas mobilfizetésre, illetve a kijelző is nagyobb. Az idei modell már 0,95 hüvelykes, színes AMOLED panellel érkezik, amit 2.5D üveg borít, erősen ívelt oldalélekkel. A Honor Band 4 mellesleg a bemutató előtt lebukott, a cég elnöke, Zhao Ming már viselte a hivatalos antré előtt is. A Honor Band 4 szintén hattengelyes mozgásérzékelővel szerelt, viszont rendelkezik folyamatos monitorozásra alkalmas pulzusszenzorral is.


[+]

A bemutató alapján a terméket a Xiaomi Mi Band 3 versenytársának szánják, a Honor kütyüje viszont annyiban jobb, hogy összesen 45 kínai karaktert képes megjeleníteni, míg a konkurens csak 25-öt. Ez nyilván fontos arrafelé, meg érzékletes példa arra, hogy nagyobb a kijelző. Egyébként van ébresztő, stopper, értesítésjelző és telefonkereső funkció, ahogy ez elvárható volt. Az 50 méteres vízoszlop nyomásának való ellenállás úszásra is alkalmassá teszi a Honor Band 4-et, az ára pedig nem haladja meg a 30 dollárt, ami úgy 8500 forint. A szűkebb funkcionalitással bíró Running Editiont 4000 forintnak megfelelő jüanért lehet megvenni.

Azóta történt

  • Honor Band 4 - legalább a színe élénk

    Leginkább az fog feltűnni, hogy fel fog tűnni. A friss Honor Band már színes kijelzővel érkezik, ami mindenképpen a legnagyobb értéke a terméknek.

  • Honor Band4 Running - kezdő lépés

    A futással ismerkedőknek lehet ideális a mozgáselemzést kínáló, filléres fitnesz karperec, ami értesítéskijelzésben elvérzik, alapvető aktivitáskövetésre viszont jó.

Előzmények

Hirdetés