Itthon is elstartolt a Huawei P10 család

A tavalyi, roppant sikeres évre is rá kíván tenni egy lapáttal idén a Huawei, amely mostanság a Honor termékvonalon sem gyengélkedik: épp ma mutatkozott be a QHD-s Honor 8 Pro. Itthon mindenekelőtt azonban a P10 család játssza majd a főszerepet, ettől a hónaptól megvásárolható ugyanis annak mindhárom tagja. A legbarátibb árcédulát a P10 Lite kapta, a 99 990 forintos ár mellé így is 5,2 hüvelykes Full HD kijelző, 3/32 gigabájtos RAM/tárhely kombináció, HiSilicon Kirin 658-as SoC, 12 megapixeles hátlapi kamera, Android 7.0-n alapuló EMUI felület, ujjlenyomat-olvasó, és persze a megszokott minőségű borítás jár. A P10 Lite mától érhető el a szolgáltatóknál és a független piacon, méghozzá fekete, fehér, arany és kék színekben.

Bal oldalról tehetjük be a kártyákat
A P10 már megfordult nálunk és elárulunk egy titkot: P10 Plus tesztünk a végéhez közeledik [+]

A mi tetszésünket is elnyerő P10 a sokaknak bejövős zöld változatban is megvásárolható szintén a mai naptól, ennek greenery a vállalati fantázianeve. A 4/64 gigabájtos masina emellett fekete, kék, ezüst és arany színekben kaparintható meg, méghozzá 199 990 forintos kártyafüggetlen áron. A P10-nek ismét a dupla Leica kamera az érdekessége a hátlapon, a kampány kulcsa pedig a tökéletes portrékészítés, amihez úszólegendánk és a Huawei új reklámalakja, Hosszú Katinka adja az arcát. Persze a Kirin 960-as SoC-t és az 5,1 hüvelykes FHD megjelenítőt is ki kell emelni, és az Android Nougaton alapuló EMUI 5-ös felületet se hagyjuk ki a felhozatalból.

Hosszú Katinka a Huawei új kampányarca, több reklámban is lehet majd találkozni úszólegendánkkal
Hosszú Katinka a Huawei új kampányarca, több reklámban is lehet majd találkozni úszólegendánkkal [+]

A család legütősebb tagja kétségtelenül az 5,5 hüvelykes QHD panellel és f/1,8-as rekeszérékű hátlapi lencsékkel szerelt P10 Plus, és ezt a 259 990 forintos árcímke is tükrözi. Plusz némi várakozás, a fekete vagy ezüst színű phablet csak a hónap közepén fog a boltokban, illetve a szolgáltatók közül a Telekomnál felbukkanni. A P10 képességeit lényegében megismétlő modell sajátossága az új lencsék mellett még az igen bőséges, 6 gigabájtnyi RAM és a nem kevésbé tekintélyes, 128 gigabájtos tárolómodul, amely, akárcsak a többi társ, microSD kártyával bővíthető. P10 Plus tesztünk egyébként gőzerővel készül, de nem csak írásos formában lehet vele megismerkedni: a phablet és a P10 család többi tagja is kint lesz szombaton, a Millenárison megrendezésre kerülő Veletechen, ahol velünk is össze lehet majd futni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés