Hirdetés

Itthon is kapható a Smart Tab II 7 inches verziója

Olvasónk bukkant rá a hazai Vodafone oldalán arra a linkre, amely mögött a Smart Tab II 7 inches verziójának pontos árát és részletes specifikációját találhatjuk meg. Az osztjonapot.blog.hu némi logikától vezérelve írta be az URL-t a böngészőbe, amely lerántotta a leplet a piros szolgáltató sajátmárkás termékéről, amely csak itthon számít új modellnek, a Vodafone nemzetközi weboldalán már felbukkant nem csak a 7 inches, hanem nagyobb testvére is.

A nagyjából egy évvel ezelőtt felbukkant Smart Tab 7-et a ZTE gyártotta a Vodafone számára, most viszont a Lenovo a beszállító. A 3G modemmel is rendelkező, 1024x600 pixeles felbontású kijelzővel szerelt, 1 GB RAM-mal és 8GB felhasználói háttértárral bíró masinát egy MTK 6575-ös processzor hajtja meg, amely 1 GHz-en ketyeg. Van benne GPS, Bluetooth, DLNA, az operációs rendszer pedig az Android 4.0.4-es verziója.

A hivatkozott weboldal szerint a Smart Tab II 7 feltöltőkártyás csomagban 69 900 forintért lesz elhozható, megfelelő előfizetés választása esetén pedig 1 forintot kell érte az üzletben hagyni.

Előzmények

Hirdetés