Ívelt QHD kijelzővel jön a HTC 11?

Egyszerre lett formabontó és a gyártói tradíciók előtt meghajló okostelefon a HTC 10, amely eddig nem lendített hatalmasat a tajvaniak szekerén, pedig remek készülék lett, ami nekünk is határozottan tetszett. Eladási mutatók ide vagy oda, a HTC mobiloknak továbbra is van egy szűk, ám lojális vásárlóköre, akik már tűkön ülve várják a 2017-es csúcsmodell kéminformációit. Az AndroidPure kínai források alapján jutott egy adag specifikációs tipphez, melyek a hitelességét egyelőre lehetetlen ellenőrizni.

A kijelző alatti gomb nem nyomható be, érintésérzékeny.
A HTC 10 kijelzője (fent) lapos volt, a HTC 11 állítólag ívelt panelt kap [+]

A HTC 11 néven emlegetett okostelefon phablet méretű kijelzőre válthat, méghozzá két szélén lekerekedő, 5,5 hüvelykes megjelenítővel és 1440 x 2560 pixeles, más néven QHD-s felbontással. Az előlapra 8, míg a hátlapra 12 megapixeles kamera kerülhet ismeretlen gyártótól, bár a HTC 10 a Sony egyik legjobb modulját használja. A HTC 11-et már a nevéből adódóan is Szentkuti11 kollégának lesz érdemes tesztelnie, ha viszont marad az egyszerű titulus, akár hozzá is igazíthatnák a nevet a naptárhoz. HTC 17. Logikus, nem?

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés