Január 4-én OnePlus 11 premier

A januári kínai premiert követően február 7-én indulhat a nemzetközi értékesítése a OnePlus új csúcskészülékének.

Hivatalos a OnePlus 11 bemutatójának dátuma. A kínai cég a Weibo közösségi oldalon közölte, hogy január 4-én, helyi idő szerint 14:30-tól prezentálják legújabb csúcstelefonjukat, melynek hátlapi dizájnja is megerősítést nyert. Ugyanígy a OnePlus által kiszórt marketingmorzsákból össze lehet rakni, hogy 12 vagy 16 GB LPDDR5X RAM és 512 GB UFS 4.0-s tárhely is elérhető lesz a készülékben.

A cég által megosztott marketinganyagok.A cég által megosztott marketinganyagok.A cég által megosztott marketinganyagok. A cég által megosztott marketinganyagok. (forrás: Weibo) [+]

A rendszerchip természetesen a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lesz, az operációs rendszer pedig Android 13, rajta a ColorOS 13-as felhasználói felülettel. A telefon mellé a OnePlus Buds Pro 2 TWS fülhallgató érkezése is várható, a kiegészítőnek szintén februárban lehet a nemzetközi premierje. A cég által megosztott anyagok alapján az is biztos, hogy fekete és zöld színekben lesz elérhető a készülék, és lesz némító csúszka a kereten.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés