Január végén a Moto X Play is frissül

Az előzetesen közzétett menetrendnek megfelelően halad a Lenovo égisze alatt Moto márkanéven megjelent készülékek rendszerfrissítése. A Moto Deutschland több felhasználó korábbi kérdésére saját Twitter csatornáján erősítette meg, hogy az Android 7 január végéig elérhetővé válik az európai forgalmazású, kártyafüggetlen Moto X Play készülékekre.


(forrás: @Moto_Ger) [+]

Azt sajnos nem részletezték, hogy az Android Nougat mely verziójával kezd az X Play. Elképzelhető, hogy a Moto G4 és Moto Z-hez hasonlóan a 7.0-s rendszer érkezik OTA frissítés formájában, de nem kizárt, hogy élből 7.1.1-et kap. Ezt a várakozást erősítheti meg az a tény, hogy a GFX Bench adatbázisa körülbelül egy hónapja már 7.1.1-es rendszerrel regisztrálta a készüléket.

Azóta történt

  • Frissül a Moto Z Play

    A Lenovo által menedzselt Moto készülékekre folyamatosan érkezik az Android legújabb verziója, annak rendje és módja szerint, ahogy azt előrevetítették.

  • A Moto Z Play frissítése is szünetel

    Egyre több gyártó késlelteti, vagy rosszabb esetben vonja vissza készülékei Nougat frissítését, ezúttal a Lenovo kénytelen így tenni.

Előzmények

Hirdetés