Januárra csúszhat a Honor V40 premierje

A márka eladása körüli szervezkedések állhatnak a háttérben. Mi lesz a Google licenccel?

Decemberre várta a szakma a Honor V40 család premierjét, és mivel Kínában egyáltalán nincs jelen a Google a szolgáltatásaival, máshol pedig a brand a Huawei elleni amerikai szankciók miatt nem telepítheti a keresőóriás szofttereit, HMS ökoszisztémával mutatkoztak volna be a kamerára kihegyezett telefonok. Pár napja aztán jött a fordulat: a Huawei bejelentette, hogy megválik a Honortól, amely egy kínai konzorcium kezébe kerül és teljesen függetlenedik a sencseni anyacégtől. Eséllyel a kapcsolódó átszervezések és talán komponenshiány miatt most úgy tűnik: csúszik az év végére várt csúcsszéria startja.

A Honor V30 Play Áruház hiányában elsősorban a kínai piaca koncentráltak. Visszakapja-e függetlenedő a Honor a Google-licencet?A Honor V30 Play Áruház hiányában elsősorban a kínai piaca koncentráltak. Visszakapja-e függetlenedő a Honor a Google-licencet? A V30 GMS hiányában a kínai piacra koncentrál. Visszakapja-e függetlenedő folytatás a Google-licencet? [+]

A Tech Digest 2021 januári premiert prognosztizál Kínában, ahol nem lehet különösebb akadálya a V40-ek sikerének, a nemzetközi piacok kapcsán viszont már akad pár kérdőjel. Például, ha addig a tranzakció lezárul, vajon a nyugati régióba szánt Honor csúcskészülékek újra Play Áruházzal érkeznek? A V40-ek vajon Huawei chipsetet és szoftvert használnak majd, avagy kénytelenek váltani? Mindezekre alighanem Szilveszter napja után kapunk csak választ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • HMS tudástár

    Egy helyen minden tudnivaló a Huawei Mobile Services ökoszisztémát használó telefonokról és táblagépekről, illetve az AppGalleryről.

  • Bemutatkozott a Honor V30-széria

    Fény derült a Kirin 990-es, 5G-s Honorok teljes specifikációjára, viszont a hazai premierre egyelőre nem érdemes várni.

Hirdetés