Jól fogynak a Huawei okostelefonok, kiderült a P8 Max ára

A Huawei áprilisban mutatta be idei évre szánt zászlóshajóját, a P8-at, mely egy kis- és egy nagytestvért is kapott a P8 Lite és a P8 Max személyében. Kérdéses volt viszont, hogy a csúcsphablet milyen áron kerül majd forgalomba, amiről viszont eddig a vállalat nem adott tájékoztatást. A titokra azonban most hivatalosan is fény derült, hiszen Kínában június 26-tól 610 dollárért, azaz átszámolva körülbelül 170 ezer forintért lehet majd hozzájutni a készülékhez.

A P8 Max specifikációk terén abszolút a felső kategóriát képviseli: 2,2 GHz-en duruzsoló nyolcmagos processzorral ellátott Hisilicon Kirin 935 chipset található a burkolat alatt, a kijelző 6,8 hüvelykes, felbontása pedig 1080 x 1920 pixel. A 3 GB RAM mellett 64 GB-nyi belső tárhelyet kapunk. Az akkumulátor igencsak masszív darab, hiszen 4360 mAh kapacitású, ami minden bizonnyal több napos használatot biztosít majd. A hátlapon egy 13, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamera található. A Huawei szólt néhány szót az első féléves eredményekről is: eddig csaknem 50 millió okostelefont szállítottak le, ami 46 százalékos növekedés a tavalyi év hasonló időszakában mért 34,27 millióhoz képest.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Ascend Y625 - nagynak akar tűnni

    A Huawei új készüléke lehetne az alsó-középkategória egyik ajánlott darabja, de az ára alapján inkább a középkategóriába szeretne tartozni, így már nem túl jó ajánlat.

  • Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem

    A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.

  • Huawei TalkBand B2 - visszabeszél

    Hamar megérkezett a TalkBand B1 Bluetooth headset és aktivitásmérő karperec fémházas folytatása, ami annyira szépen csillog a napfény alatt, hogy a kijelzőből semmi nem látszik.

  • Huawei P8 - nekik nem 8

    Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.

Hirdetés