Jövő év elején jöhet a frissített iPhone SE

Aki a kompaktság miatt kedveli az iPhone-okat, az elmúlt közel két évben jó eséllyel választotta az 5S külsejére épülő, de a mai napig kiváló sebességet és felhasználói élményt nyújtó iPhone SE-t, hiszen a négyhüvelykes kijelző, a 113 grammos tömeg és a 123,8 x 58,6 x 7,6 milliméteres dimenzióhármas egyre ritkábban olvasható az új mobilok mellett. Szerencsére nem úgy tűnik, hogy az Apple a termék kifuttatásával minimum 4,7 hüvelykre kényszeríti a felhasználókat, a jelenlegi pletykák szerint 2018 első negyedévében, az iPhone 7-generációból ismert Apple A10 rendszerchippel hozza el az SE utódját az amerikai cég.

Jelenleg mindenhol iPhone SE 2 néven hivatkoznak a kütyüre, a premierig ez még természetesen változhat, azt viszont több helyen is említik, hogy azonos méretű készülékház mellett a kijelző nőhet, tehát faragni fognak a kávákon. 450 dolláros végfelhasználói árat rebesgetnek. A fenti videó természetesen egy pletykákra alapuló koncepciórender, semmit ne vegyünk belőle készpénznek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone SE - se vele, se nélküle

    Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?

Hirdetés