Július 2-án érkezik a phabletnek álcázott Honor táblagép

A X10 Max természetesen 5G modemet társít a MediaTek Dimensity hardver mellé, 7,09"-en pedig nem lesz panasz a képernyő méretére.

Július második napján rántja le a leplet a Honor az X10 família legméretesebb tagjáról, igaz: manapság ez a kifejezés nem igazán állja meg a helyét, lévén az alábbi poszter konkrétan megmutatja a szóban forgó készüléket minimális kávájával és apró kameracseppjével. Az X10 Max nem aprózza el a dolgot: a pletykák 7,09"-es képátlóról szólnak Full HD+ felbontás mellett, és ehhez méltó lehet az 5000 mAh-s, 22,5 watton tölthető telep.


(forrás: Weibo) [+]

A táblagépes képátlóra a MediaTek Dimensity 800 SoC rajzolhatja ki a tartalmakat 5G modemmel társítva, hiszen ez a középkategóriától felfele lassan alapvető adatkommunikációs tulajdonság Kínában. A méretes jószág 48 megapixeles hátlapi főkamerával és Android 10-en alapuló Magic UI 3.1.1-gyel várható, nem kisebb, mint 174,46 x 84,91 x 8,9 milliméteres és 227 grammos házban, ami persze még mindig jóval kecsesebbé tenné egy átlagos 7"-es táblagépnél.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Honor X10 Max

    7,09 hüvelykes kijelzővel ez a mobil tényleg méretesnek mondható, persze került bele egy nagy akksi, egy friss rendszerchip, a kínai ár pedig nem vészes.

Előzmények

Hirdetés