Kamerában fejlődhet sokat az idei Galaxy Fold

Úgy pletykálják, az S22 kamerarendszerét örökli meg negyedik generációs Fold.

Várhatóan augusztusban lesz az idei következő Samsung Unpacked, melyen a gyártó bemutatja a 2022-es Z-szériát, azaz az új Fold és az új Flip mobilokat. Korábban voltak pletykák arról, hogy egy új formájú összehajtható telefonnal is készül a gyártó. A felső képen a Z Fold4 állítólagos formájáról készült render látható.


[A Z Fold3 5G kamerái.+]

Most arról ír a Galaxy Club, hogy a csúcsmodellekhez képest kissé gyengén teljesítő kamerás teljesítményben léphet sokat előre a Z Fold4. A lap szerint a könyvszerűen nyitható foldable megörökli az S22 kamerarendszerét, tehát érkezik egy új telefotó kamera 10 megapixellel és 3X optikai nagyítással, egy 12 megapixeles ultraszéles 120 fokos látószöggel és egy 50 megapixeles főkamera. A belső szelfikamera is frissülhet, ez is 10 megapixeles felbontásra lesz állítólag képes, kérdés, hogy milyen szenzor dolgozik majd alatta és hogy a lencse a kijelző alatt marad-e.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció

    IPX8-as vízállóság, S-Pen támogatás, elöl-hátul Gorilla Glass Victus, két Dynamic AMOLED 2X kijelző: a Samsung tudta, hol kell hozzányúlni a legproduktívabb hajlítható modellhez.

Hirdetés