Kapható itthon a Nokia E75

A Barcelonában bemutatott üzleti Nokia hivatalosan a mai naptól kapható hazánkban is, elsőként a T-Mobile kínálatában, de csak napok kérdése és felbukkan a GSM kiskereskedések polcain is. A magenta színű szolgáltató sajtóközleményben tudatta, hogy Európában először a magyar T hálózat üzleteiben vehető meg a finn gyártó QWERTY billentyűzetes készüléke, majd nem sokkal később a Nokia közleménye is landolt a postaládánkban.


Két éves hűséggel 10 forint híján 100 ezrest kell letenni az asztalra a GPS-szel, N-gage támogatással, HSDPA-val és WLAN-nal is rendelkező telefonért, amelynek jelen pillanatban még nem ismerjük független hazai árát, de nyilván magasabb lesz, mint a szolgáltatói. A hazai T-Mobile-nak kizárólagos forgalmazási joga van (legalábbis a szolgáltatói piacon), áprilisban a telefon biztosan nem fog felbukkanni sem a Vodafone, sem pedig a Pannon kínálatában. Ezt követően viszont valószínűleg igen, hiszen a Nokia már februárban azt hangsúlyozta, hogy Európa szinte minden szolgáltatójánál forgalomba fog kerülni az ülzeti mindenesnek kikiáltott E75.

Nokia E75 sajtófotó
Nokia E75 sajtófotó


Természetesen a Mobilaréna olvasóinak sem kell már sokat várniuk egy részletes tesztre, eredetileg március végén érkezett volna hozzánk az eszköz, ám állítólag szoftveres csiszolások miatt visszatartották a készletet, bár ezt a Nokia hivatalosan nem erősítette meg. Most viszont tényleg itt van az E75, s láthatóan a finnek igen sokat várnak a telefontól.

Mi is.

 

Azóta történt

  • Nokia E75 - csúszópénz

    A finnek legújabb üzleti üdvöskéje nem okoz meglepetést. Alapvetően jó, de nem izgalmas.

  • Kapható a Nokia E71x

    Az AT&T igényeinek megfelelően átalakított Nokia E71x mától kapható az amerikai szolgáltató kínálatában.

  • Nokia E63 feketében is

    A finn gyártó olcsó QWERTY gombsoros üzleti modellje immáron feketében is kapható.

Előzmények

Hirdetés