Keksszel kínál a Nokia

A Weibón a Nokia Mobile Phone osztotta meg a felhasználókkal, hogy kezdhetik kóstolgatni a csokis kekszet, legalábbis a Nokia 6 január ötödikén bemutatott, 2018-as verziójának tulajdonosai, ugyanis az idei modellre kilenc órája elérhető az Android legfrissebb verziója. A HMD Global a Nokia márkanév visszavezetésekor tudatosan döntött a viszonylag módosítatlan Android telepítése mellett, főleg azzal a szándékkal, hogy a Nokia készülékeken a lehető leghamarabb elérhetővé tehessék a keresőóriás aktuálisan legfrissebb rendszerét.


[+]

Az tavalyi év végén bemutatott Nokia 7 és a Nokia 6 idei modellje ma kapott új verziót, míg az aktuális csúcsmodell, a Nokia 8 már tavaly novemberben. A poszt gyorsabb működést, több funkciót, komolyabb átszervezést a motorháztető alatt, alacsonyabb fogyasztást és sokoldalúbb energiatakarékossági megoldásokat ígér. A Nokia 6 és a Nokia 5 elvileg jelenleg béta verzió formájában évezi az újdonságokat, a HMD ígérete szerint viszont a Nokia 3 is csatlakozik a 8-as rendszerhez. Előbb-utóbb.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Megérkezett a második Nokia 6

    Ezzel a mobillal léptek be az androidos mobilok piacára egy éve, most pedig frissítették a típust.

  • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

    Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

  • Nokia 6 - ötről a hatra

    A Nokia 6 sok mindenben megismétli 5,2 hüvelykes fivére tulajdonságait, ám szerencsére javít annak néhány bakiján, jókora többletköltség árán. A legtöbbet multimédiában nyújtja a vásárlónak.

Hirdetés