Hirdetés

Kellemes árral startolt el az Oscal Pad 18

A 11"-es táblagéphez a készlet erejéig billentyűzetes tok jár ajándékba.

Új táblagéppel bővült a Blackview kötelékébe tartozó Oscal Pad család, melynek kétségtelenül a 11"-es, 16:9 arányú, 1920 x 1080 pixeles IPS panel a legfőbb jó tulajdonsága. Ekkora képernyőn némi játék és rengeteg videó streaming is kényelmes elfoglaltság, éppen ezért jó hír a Widevine L1 CDM védelem megléte, vele pedig a nagyfelbontású közvetítés a Disney+, a Hulu és a Prime Video esetében.


[+]

A jókora kijelző ellenére a tablet mindössze 7,4 milliméter vékony és 490 grammot nyom, mégis belefért egy 8800 mAh-s telep, hogy a napi tízórás vegyes használat se kottyanjon meg neki töltésenként. Négy hangszórónak is jutott hely rövid oldalon, illetve az S Pen stylusnak a csomagolásban, a töltő és a kábel mellett, a december 11-15-ei premiernapokon az első 200 megrendelő ráadásul billentyűzetes tokot is kap ajándékba, amit máskülönben külön kell megvásárolni.


[+]

Az Oscal Pad 18 lelke a nyolcmagos, 12 nm-es Unisoc Tiger T616, amihez alapból 8 GB RAM és 256 GB-os tároló passzol – az előbbi virtuálisan, az utóbbi microSD kártyával bővíthető, és a temérdek tárhely ellenére is megáll 149,99 dolláron az indítás. A 12/256 GB-os változat 159,99 dolláros árcédulája sem túlzó, sőt.


[+]

Az Android 13-at és DokeOS_P 3.0 felületet futtató táblagép a produktivitásra is gondolt, a billentyűzethez pedig jól passzol a PC-s asztali mód remek helykihasználása, de az osztott képernyős elrendezésről sem kell lemondani.


[+]

Az elő- és hátlapra egyaránt 13 megapixeles kamera került, az utóbbit egy 2 megapixeles segédszenzor is elkísérte. Természetesen megvan a teljes Google alkalmazáskínálat, a Google Lens trükkjeit beleértve, akárcsak a WPS Suite irodai csomag.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés