Képcsokor a T-Mobile Multimédia Napról

A T-Mobile Multimédia Napon néhány gyártó elhozta legfrissebb újdonságait, de találkozhattunk olyan, hazánkban még nem ismert készülékekkel is, amelyek valószínűleg hivatalosan egyáltalán nem, vagy csak nagyon sokára jutnak el hozzánk.


Eddig csak képen láttunk ilyesmit

 

Barangolásunkat az LG asztalánál kezdtük, ahol elsőként a T-Moile számára készített 3G telefont, az U8290-et vettük szemügyre. Tetszésünket elnyerte a készülék, de mint megtudtuk, még nem biztos, hogy itthon is forgalomba fog kerülni.


LG U8290

 

Utána az LG versenyautó kinézetű modelljét próbálgattuk, amelynek formája igencsak megkapó. Az M4410 sokoldalú multimédiás készülék 1,3 megapixeles kamerával, miniSD bővíhetőséggel és a fedlapról vezérelhet MP3 lejátszóval.


LG M4410

 

A Speedshop standjánál kipróbáltunk egy ismeretlen márkájú sztereó Bluetooth headsetet, aztán megtekintettük a Holux GPS vevővel kombinált PDA készülékét, amely a hasonló tudású Mio 169-cel veszi fel a versenyt, hiszen azonos árazás mellett kicsit több memóriát és gyorsabb processzort képes felmutatni. A hazai support azonban a Mio felé dönti a képzeletbeli mérleg serpenyőjét.


Holux PDA

 

A PPCOM asztala tele volt olyan készülékekkel, amelyeket eddig csak képen láttunk. A 6 megapixeles XCute készülék lenyűgöző volt, hazánkban ez a legerősebb fényképezőgéppel felszerelt mobiltelefon.


6 megapixel

 

Ígéretesnek tűnt a Toshiba 3G telefonja is, amely a Vodafone számára készült. Európában már egyes országokban felvette a szolgáltató a kínálatába, itthon még erre várni kell.


Toshiba telefon a Vodafone számára

 

A NEC televízióval kombinált 3G telefonján nincsenek gombok, mindent az érintőképernyővel kell vezérelni. Van viszont egy extra nagy antenna, amely a ceruzából nyúlik ki: ezzel lesz alkalmas a TV adások vételére a telefon.


Épp nem volt adás

 

A BenQ asztalánál az új Siemens 75-ös széria darabjai mellett (S75,SL75,SXG75) megnéztük a cég belépő szintű újdonságát, a CF110-et, amely vékonyka és szétcsúsztatható darab.


Alsó kategóriában lép piacra a CF110

 

Az összes kép (32db) letölthető innen (10MB)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés