Hirdetés

Képek és specifikációk a Nubia Z9 mini és Z9 Max párosról

Sajtóképeken látható a ZTE Nubia Z9 mini és a Z9 Max, melyek mellett néhány specifikáció is helyet kapott. A hivatalos megjelenés a mai napon várható, ám ezek után már túl sok újdonságot nem tartogat majd a kínai gyártó bejelentése.

A két masina közül a Z9 Max az erősebb, köszönhetően a 64 bites Snapdragon 810 chipsetnek, a 3 GB RAM-nak, a 16 GB-os belső tárhelynek, valamint az 5,5 hüvelykes (vélhetően QHD felbontású) kijelzőnek. A hátlapon egy 16, az előlapon pedig egy 8 megapixeles kamera található, az energiaforrást egy 2900 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

A Nubia Z9 vékony képernyőkereteket kapott

A Z9 mini 5 hüvelykes, 1080p felbontású megjelenítővel érkezik, a szerkezet lelke egy szintén 64 bites Snapdragon 615 SoC, mely mellé 2 GB RAM-ot pakoltak. Testvérmodelljéhez hasonlóan 16/8 megapixeles fényképezőket kapott, a telep pedig 2900 mAh-s. A készülékek Android 5.0 Lollipop operációs rendszerrel kerülnek forgalomba, melyen már a Nubia v2.8-as felület fut majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Lebukott a Windows 10-et futtató Nubia Z9?

    Március végén mutatkozik be a ZTE zászlóshajója, mely úgy tűnik, hogy nem csak Androidot, hanem Windows 10-et futattó variánst is kaphat.

  • Az iPhone 6-tal pózolt a Nubia Z9

    Az ultravékony képernyőkeretekkel megáldott, bejelentés előtt álló ZTE csúcskészüléknek az Apple fémházas telefonja mellett sem kell szégyenkeznie.

  • Az AnTuTu-nál járt a Nubia Z9

    A ZTE hamarosan bejelentésre kerülő csúcskészüléke kipróbálta magát az AnTuTu teljesítménytesztjén, így kiderült pár dolog a hardveres képességeiről.

  • Lebukott a ZTE Nubia Z9?

    Egy reklámvideóban szúrták ki az eddig ismeretlen ZTE okostelefont, amely vélhetőleg a Nubia Z9 lehet.

Hirdetés