Képeken látható a Huawei P8

Fotók kerültek fel az internetre, melyen már állítólag a Huawei P8 (az Ascend megnevezést már elvileg nem fogja használni a gyártó) látható. A képeken csak pár dolog látszik, mivel a készüléket egy gumitok védi a leskelődő szemek elől, ám úgy tűnik, hogy a fém keret szinte már így is biztosra vehető, mint ahogy az alul elhelyezkedő hangszórókra is nagy tétben lehetne fogadni.

Huwei P8 képek

Nem csak a dizájnról, hanem a belső komponensekről is információk szivárogtak ki, méghozzá az AnTuTu tesztprogram lefuttatásának köszönhetően. A benchmark leírása szerint a P8-ban egy 64 bites architektúrájú Kirin 930 chipset dolgozik, a processzor nyolcmagos, a RAM mérete pedig 3 GB. A telefon hátlapján egy 13 megapixeles, az előlapon pedig egy 8 megapixeles kamerával találhatjuk majd szembe magunkat.

Huawei P8 AnTuTu

Az Android 5.0 Lollipop operációs rendszerrel rendelkező újdonság 47426 pontot gurított, amivel a mai felső kategóriás telefonok szintjét éri el. A P8 külön esemény során áprilisban mutatkozhat be hivatalosan, ára pedig 480 dollár, azaz nettó 130 ezer forint lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • Lebukott a Huawei P8 prototípusa?

    Ha minden igaz, lencsevégre kapták a Huawei Ascend P7 folytatásának tesztelésre szánt verzióját.

  • Kihagyhatja az MWC-t az Ascend P8

    A Huawei Ascend P8 – vagy csak Huawei P8 – a márciusi Mobile World Congress helyett lehet, hogy csak áprilisban, egy önálló eseményen mutatkozik be.

  • Huawei Ascend G7 - ár-rés a pajzson

    A kínai gyártó egy olyan középkategóriás készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni. Prémium minőség, remek szoftver, szuper akkumulátor, de mindezért túl sokat kérnek.

  • Huawei Ascend Mate7 - figyeljék a kezemet

    A kínai gyártó nem aprózta el az újdonságok bejelentését, a harmadik generációs Mate gyönyörű formatervet, kiváló hardvert és ujjlenyomat-olvasót kapott.

Hirdetés