Készül a Mi Mix Fold folytatása

A második hajlítható Xiaomi várhatóan még mindig nem a látványos prototípusból varázsol végterméket.

Jó pár év kísérletezgetés után végre megérkeztek a hajlítható telefonok, és a Huawei Mate X2 profi kivitele vagy a Galaxy Z-család remek eladásai aláhúzzák: a technológia is kiforrott és a vásárlói érdeklődés is megvan, a rendkívül magas kezdőárak ellenére.

A Xiaomi korábban két ponton hátrahajtható prototípust mutogatott, aztán a Mi Mix Fold konzervatív, befele csukódó panellel jelent meg, sajnos csak Kínában, így nem volt lehetőségünk kipróbálni. Készül ugyanakkor a folytatása, vagyis inkább a ráncfelvarrása, hiszen a forma és a kivitel nagyjából maradhat, apró változtatásokkal.

A Mi Mix Fold
A Mi Mix Fold [+]

Az 5020 mAh-s telepet korábban 67 watton lehetett tölteni, ez 120 wattra javulhat, a külső és belső kijelző képfrissítése pedig 120 Hz-re – az előbbi maradhat 6,52"-en, az utóbbi pedig 8,01"-en, AMOLED technológiából. A kisebbik kijelzőbe furakodott szelfikamera a képernyő mögé bújhat. A Xiaomi ezzel elsősorban a Z Fold3-nak állíthat konkurenciát odahaza, és kellő tapasztalattal talán a gyártási számot is felpörgetheti, hogy a Mix Fold család Ázsia határait hivatalos forgalomban is átlépje.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés