Készül az olcsóbb Moto X

A tengernyi alapszínben, testreszabható hátlap felirattal, összeválogatható tartozékokkal, illetve előre konfigurálható háttérrel, üdvözlő üzenettel és témával érkező Moto X kapcsán talán csak a várható nettó 599 dolláros kártyafüggetlen ára adhat okot fanyalgásra, hiszen ennyiért erősebb hardverrel rendelkező mobilokat is lehet kapni. A nyers erő persze nem minden, hiszen a készülék épp a szolgáltatásaival és egyediségével kíván hódítani, mely mellett az amerikai összeszerelés is sokat segíthet a hazafias vásárlók megnyerésében. Dennis Woodside, a Motorola Mobility vezetője azonban jól tudja, hogy ennél olcsóbb modellekre is szükség van, éppen ezért a CNET interjúja során megerősítette, hogy gőzerővel dolgoznak egy kifejezetten kártyás csomaghoz szánt változaton, mely továbbra is a Moto X márkanév alatt lesz elérhető. Pontos részletekről egyelőre nincs információ, de minden valószínűség szerint ez a változat már vagy Dél-Amerikában, vagy Kínában készül majd és bizonyára gyengébb komponensekből építkezik.

Azóta történt

Előzmények

  • Clear Pixel – és lőn világosság

    Megnövelt érzékenységű, 4K2K felbontású videók rögzítésére is alkalmas HD képarányú kameramodullal rukkolt elő az OmniVision.

  • Bemutatkozott a Moto X

    Maximálisan testreszabható külsővel és előre konfigurálható belsővel érkezik a Motorola Egyesült Államokban összeszerelt okostelefonja.

Hirdetés