Készül az Optimus Nexus?

Az Android and Me állítása szerint a Google legújabb Nexus referenciamodelljét az LG készíti majd, mely külső dizájn terén a Galaxy Nexus stílusjegyeiből építkezik, kiegészítve az iPhone 3G sziluettje mentén körbefutó fémes peremmel. A képernyőről egyelőre csupán annyit tudni, hogy méretben nem, de fényerő terén hatalmas előrelépést ígér, mely mellett az Android 4.2 operációs rendszer használata is újabb kuriózum lehet. Ez utóbbi ránézésre nem sokban különbözik majd a 4.1.1-es változattól, de sebesség terén további előrelépést ígér. Az LG első Nexus mobilja valószínűleg 8 megapixeles kamerával érkezik, de az sem elképzelhető, hogy az Optimus G-hez hasonlóan 13 megapixeles kiadásban is elérhető lesz. Az előzetes pletykákat természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Android 4.2 – novemberben?

    A Google legújabb operációs rendszerével debütálhat az LG első Nexus mobilja.

  • LG Optimus Vu – déjà-vu

    LG Optimus Vu négymagos processzorával, 5 hüvelykes kijelzőjével és 4:3-as képarányával meglehetősen érdekes, ám utóbbi miatt talán nem annyira praktikus darab.

  • Optimus G – Snapdragon S4 Pro alapokon

    Villámgyors négymagos processzorral, hatalmas HD kijelzővel, megnövelt élettartamú akkumulátorral és LTE támogatással érkezik az LG 8,45 milliméter vastag csúcsmobilja.

  • Optimus G – hivatalos reklámfilm

    Az LG elsőként Dél-Koreában dobja piacra a négymagos processzor köré épített 4,7 hüvelykes megjelenítővel felvértezett üdvöskéjét.

Hirdetés