Két androidos BlackBerryt kaptak lencsevégre

Hirdetés

Azt már korábbról tudni lehet, hogy a BlackBerrynél nem húzzák le a rolót, és a jövőt az Android operációs rendszerrel szerelt mobilokban látják. Ennek ékes bizonyítékai lehetnek az internetre felkerült képek, amik két, egyelőre még ismeretlen készülékről árulkodnak, amiket Hamburg és Róma kódnéven fejlesztenek. A város szerinti jelzések teljesen megszokottak a kanadaiaknál, ám érdekes, hogy a két termék közül az előbbi nem rendelkezik fizikai billentyűzettel, bár erre azért mérget nem lehet venni.


[+]

Csak annyi látható, hogy minden bizonnyal fémből készült, és 146 milliméteres magas és 78 milliméter széles a kütyü, a vastagságról nem esik szó. A közelebbi (alant) felvételen látható, hogy felülre került a cég logója, alul pedig a hangszóró kapott helyet, akárcsak a Priv esetében. A bekapcsológombot jobbra, a hangerőszabályzót a készülék bal felére szerelték.


[+]

A megjelenés az év második felében várható, méghozzá 400 dolláros áron, ergo a középkategóriában landolhat a mobil.

A Rómáról készült képen már tisztán látható, hogy ehhez billentyűzet is tartozik, bár feltételezhetően nem úgy, ahogy a csúcsmodellnél, hiszen itt úgy tűnik, egyben van az egész, nem lehet a képernyő mögé betolni a klaviatúrát.


[+]

Sajnos a második modellről még annyi információ sincs, mint az elsőről, sem ár, sem specifikáció nem szivárgott még ki, ezeknek a kitudakolása majd a pletykagyárosok jövőbeli feladata lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés