Két doboz is előkerült a Xiaomi Mi 6-hoz

A napokban várható a Xiaomi legújabb csúcskészülékének bemutatása, ennek megfelelően folyamatosan kerülnek elő természetesen nem hivatalos információk. Ezúttal a feltételezhető csomagolásról jelentek meg képek a Weibón, amiről kissé ellentmondásos adatokat olvashatunk le. A Slashleaks által nem rég megmutatott specifikációs laphoz képest bőven akad eltérés a dobozok matricáin, noha nem olyan mértékű, hogy egyértelműen a feltételezett hitelesség rovására menjen.


[+]

A fekete dobozba valószínűleg a Xiaomi Mi 6 Plust fogják csomagolni, ami most úgy tűnik, 5,7 helyett szintén 5,15 hüvelykes kijelzőt kap. Ez mondjuk problémának éppen nem tekinthető, a hardver ugyanis igen masszív, a kompakt, de erős készülék pedig nem egy felhasználó kívánalma. Ez esetben ez a Qualcomm Snapdragon 835 és 6 GB rendszermemória lehet 128 GB belső tárhellyel.


[+]

Kamerák terén is új adatokkal szembesülhetünk, leszámítva az előlapi modult, mert az továbbra is 8 megapixelnek tűnik ultrapixel technológiával, a hátlapi szenzorra viszont itt már 30 megapixelt ír, ami elég sok, noha nem kizárt, hogy két, kisebb felbontású szenzorból adódik össze. Az optikia képstabilizátor viszont nem újdonság.

Ahhoz képest, hogy a kijelzőt 5,15 hüvelykesnek tünteti fel a doboz, az akkumulátorkapacitás nem tér el számottevően az eddigi adatoktól, 4000 mAh pedig igen decens. Ezzel szemben az alapmodell telepmérete maradt 3200 mAh, eddig is annyiról tudtunk. A fehér doboz annyira nem informatív, de azt ki lehet bogarászni belőle, hogy ebbe is Snapdragon 835-ös készüléket csomagolnak, csak elvileg 3 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel. Ilyen memóriakiosztásról eddig nem volt szó.

A kamera feltehetően 12 megapixeles lesz a hátlapon, elől pedig a Xiaomi Mi 5-höz hasonlóan, ultrapixel technológiát alkalmazó 4 megapixeles modulra számíthatunk. Az árakról továbbra sem tudunk semmit, az viszont lassan biztosnak tűnik, hogy a Xiaomi idei csúcsmodelljei hajlandóak lesznek a B20-as LTE sávon is működni, ami nem elhanyagolható fegyvertény errefelé.

Azóta történt

Előzmények

  • Beesett az első kémfotó a Xiaomi Mi 6 Plusról

    A kínai gyártó csúcsmodellje jövő hónap elején várható, addig azért számítunk még néhány sokat mondó anyagra.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

Hirdetés