Két hét múlva érkezik a OnePlus 3

Ügyes marketinggel és némi negatív publicitással Carl Pei cége, a OnePlus elérte, hogy mindössze két és fél év alatt ismertté váljon a rendkívül fiatal márka neve. Ha nem is változtatta meg alapjaiban a mobilpiacot, a OnePlus One és a 2 kellemes árazása és remek hardveres felszereltsége üdítő volt a drágább mobilok között, éppen ezért a harmadik generációs csúcskészüléket is komoly érdeklődés övezi. A OnePlus most az alábbi poszteren nyilvánosságra hozta: a 3 kereken két hét múlva, június 15-én érkezik.


[+]

A bemutatóra természetesen Kínában, egészen pontosan a shenzheni Universiade Centerben kerül sor, a phabletet pedig már a következő napon kosárba lehet majd tenni. A tippek szerint a OnePlus 3 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel, Snapdragon 820-as SoC-vel, 4 vagy 6 gigabájt RAM-mal, 3000 milliamperórás teleppel és 16 megapixeles hátlapi kamerával érkezik. A MobiPicker 2200 jüanos kezdőárra számít járulékos költségek nélkül, amely 95 ezer forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

  • Szinte nincs titka már a OnePlus 3-nak

    Evan Blass újra munkában, szinte mindent elárult a kínaiak következő csúcskészülékének specifikációiról.

  • Lebukott a OnePlus 3?

    A figyelemfelkeltő reklámjairól ismertté vált OnePlus harmadik csúcskészüléke és annak doboza is kiszivároghatott.

  • OnePlus 2 - határozott mondanivaló

    A kínai cégnél úgy gondolják, hogy egy "flagship killer" okostelefont gyártottak. A felszereltség fényében ez tényleg igaz lehet, hiszen papíron szinte minden tud a mobil, de a teljesítmény és az árazás is ilyen jó?

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

Hirdetés