Két Magic V2-t is megtapogattak

A kék és fekete változat is műbőr kivitelben pózol, roppant kevés kávával.

Hamar népszerű lett a hajlítható képernyős okostelefon, bár a Kínai Népköztársaság területén kell élni, hogy az ember a legnagyobb kínálatból választhasson, a helyi szereplők Európába ugyanis ritkábban hozzák el efféle portékáikat.

(forrás: Weibo) [+]

A Honor Magic V2 is Kínában indít 12-én, és ott számít az eladások zömére, ilyen néven pedig mindjárt két tablet/telefon hibrid érkezhet: az egyik Snapdragon 8 Gen 2, a másik Snapdragon 8+ Gen 1 chippel, egyaránt 5000 mAh-s teleppel.

(forrás: Weibo) [+]

A Weibón most azonban nem a specifikáció, hanem konkrétan egy kék és egy fekete Magic V2 bukkant fel karcsú kivitellel, már ha az átlagos foldable vastagság a viszonyítási alap, a kamerapúp pedig elég jelentősen kiemelkedik.


(forrás: Weibo) [+]

Jól látható a műbőr vagy vegán bőr kivitel, bárminek is titulálják majd, illetve a tökéletesen résmentesen záró zsanér, a hírek szerint titánnal megerősítve. A külső kijelző is megnyerő olyan kevés kávával, mintha nem is lenne mögötte bonyolult hajlítószerkezet és belső képernyő, szóval a Honor tényleg komoly dizájnnal készül a holnapi startra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés