Két színben látható a WF-1000XM4

Hamarosan érkezik a Sony komolyabb TWS-szériájának legújabb darabja, egyszerű fotókon és minőségi rendereken is lehet már látni a terméket.

A Sony WF-1000XM3-at annak idején mi is teszteltük, és bár kissé bumfordi, nehézkes kialakítása valószínűleg nem mindenkinek kényelmes, zajszűrésben és általános hangminőségben a TWS-kategória csúcskategóriáját tapasztalhatjuk meg vele. Közel két év után a piac minden bizonnyal felkészült az utódra, a japán gyártó pedig ezt el is fogja hozni, a WF-1000 XM4-ről már posztolt a Walkman blog, most pedig Roland Quandt is.

[+]

Az XM4 a képen látható módon számíthat új megjelenésre, de kisebbre és könnyebbre is faragják várhatóan, a töltőtok láthatóan kisebb, főleg alacsonyabb lett a jelenleg kapható szériánál. A töltés valamelyest felgyorsul, 120 mA-ről 140 mA-re, de vezeték nélkül is lehet majd tölteni a tokot. Természetesen marad az in-ear kialakítás, cserélhető illesztékekkel és aktív zajszűréssel, erről már az FCC dokumentumában is lehetett olvasni.

[+]

Júniusi premiert várnak az új Sony csúcs-TWS-hez a különféle pletykaoldalak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia 5 II - kiskedvenc

    A Sony tulajdonképpen kompakt csúcsmodellnek szánta az Xperia 5 II-t, ami nagyjából össze is jött. A viszonylag kicsi, hagyományos és kifogástalan kialakítást pedig egy rakás, sokak által hiányolt funkcióval tették még vonzóbbá.

  • Sony Xperia 1 II - kettőt fizet, egyet kap

    A Sony friss csúcsmobilja méregdrága, van pár hiányossága, külsejével és 4K HDR paneljével mégis odacsap.

  • Zajszűrős sportfülest mutatott be a Sony

    A WF-SP800N modellszámú eszköz teljes neve Truly Wireless Noise-Canceling Headphones for Sports és pontosan ezt is tudja.

Hirdetés