Hirdetés

Két új színben a Redmi Note 4

Itthon még beszerezni sem egyszerű a Xiaomi legutóbbi ár/érték bajnok óriásmobilját, a Redmi Note 4-et, Kínában viszont már a modellfrissítésnél tart a széria, legalábbis két új színben lett megvásárolható és a 2/16 gigabájtos alapmodellt kezdi felváltani a 3/32-es. Akinek eddig hiányzott a sötétkék vagy fekete hátlappal szerelt kiadás, az örülhet az újdonságnak, és annak is, hogy a 999 jüanos (nagyjából 43 ezer forintos) kínai ár sem változott a 32 gigabájtos belső tárolóval szerelt kiadás esetén, a 64 gigabájtos változat felára továbbra is 200 jüan, tehát még a 9000 forintot sem éri el.

A képre kattintva galéria nyílik!
A képre kattintva galéria nyílik! [+]

Emlékeztetőül: eddig fehér/ezüstszürke, fehér/arany és fekete/szürke változatokban lehetett megvenni a MediaTek Helio X20-szal szerelt, 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt felvonultató, 4100 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt mobilt, ami ujjlenyomat-olvasóját és 13 megapixeles kameráját hátul hordja, de szelfiket is 5 megapixelben tud készíteni.

Azóta történt

  • Új Redmi Note 4 variánsról pletykálnak

    A Xiaomi által nemrég bemutatott Redmi Note 4 feljavított variánsának lehetséges érkezéséről szóló hírek röppentek fel.

  • Képeken az új (vagy egy új) Xiaomi

    Nemrég előkerült, hogy a színváltozatokon kívül a Xiaomi Redmi Note 4 új verziója is várható, amely most valódi felvételeken bukkant fel.

  • Készül a Redmi 4X is

    Ismét frissített változat érkezhet az öthüvelykes Xiaomiból, túl sok konkrétumot azonban még nem lehet tudni róla.

  • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

    A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

Előzmények

Hirdetés