Kétmillió Xiaomi telefon fogyott fél nap alatt

A Xiaomi, amellett, hogy Ázsiában gigászi piacokon biztosít jól árazott készülékeket, az ügyes marketingnek és akcióknak (is) köszönheti egyre komolyabb sikereit. Az úgynevezett flash sale, vagyis villámeladások fél-egy-több nap erejéig biztosítanak a megszokottnál is olcsóbb termékeket, és ilyenkor sokan robbannak rá az Mi készülékekre, ahogyan az az elmúlt két év hasonló akciói már bizonyították.

Xiaomi Redmi 2 doboz
A Redmi 2 is hozzájárult a Xiaomi tegnapi sikeréhez [+]

A Xiaomi mostanában ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját, és tegnap, a Mi Fan napi villámakciójuk során tizenkét óra leforgása alatt 2 millió 120 ezer mobilkészüléket sikerült értékesíteniük, jóval többet, mint egy éve ilyenkor. Emellett gazdára talált 38 ezer Mi TV és 770 ezer egyéb Xiaomi okoskütyü, beleértve a nemrég elstartolt Mi mérleget. A gyártó összforgalma a Mi Fan napon elérte a 335 millió dollárt, ami 93 milliárd forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezhet a Xiaomi Mi Note Plus

    Még nagyobb képernyővel mutatkozhat be a Xiaomi csúcskategóriás phabletjének legújabb változata. Az év második felében jöhetnek a gyártó Windows 10-es készülékei.

  • Xiaomi Mi Pad - Ki Mit tud?

    A Mi Pad Ázsiában már óriási siker, a Xiaomi itthon azonban csak mostanában kezdi felvenni, most egy 7,9 hüvelykes kijelzővel és Tegra K1 SoC-vel szerelt tablet járt nálunk.

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

Hirdetés