Kevés változással jön a Phantom V2 Fold

A 2024-es MWC-re tippelt hajlítható számos alkatrészt átemelhet a 2023-as modellből.

Szimbolikus jelentése is volt annak, hogy a Tecno tavaly a Phantom V Fold és a V Flip személyében két összecsukható telefont is bemutatott: a magas fejlesztési költségek miatt jellemzően a piac nagy szereplői fognak csak bele ilyen kalandba. Márpedig a Tecno, az Infinix és az Itel mögött álló Transsion a nagyok egyike: az Apple, a Samsung, a Xiaomi és az Oppo mögött leszállításokban elérte a mobilpiac 5. helyezését.


Az első Phantom V2 Fold csukva [+]

A 6,42"-es külső és 7,85"-es belső panellel, valamint a MediaTek Dimensity 9000+ chippel szerelt tablet/telefon hibrid hatásos erődemonstráció volt a tavalyi MWC-n, és az idei kiállításra tippeli a MySmartPrice a Phantom V2 Foldot, amire a Tecno AE10 kódnév alapján lehet következtetni. Ez most egy Geekbench tesztben bukkant fel, korábban pedig egy IMEI adatbázisban, mellette a hivatalos készüléknévvel.


És nyitva [+]

Az 1273 és 3844 pontos Geekbench 5 teszthez tartozó információk, így a nyolcmagos hardver órajelei és a Mali-G710MC10 GPU alapján pedig a chipet lehet azonosítani: úgy tűnik, a Tecno marad a jól bejáratott, de azért már korosodó Dimensity 9000+ mellett. A készülék Android 14-gyel és 12 GB RAM-mal járt teszten.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tecno

Előzmények

Hirdetés