Kihívót kap a Samsung a terméktámogatás terén

Ráadásul a Xiaomi részéről. A Redmi K60 Ultra nem csak specifikációban hozza a csúcskategóriát, de a szoftvertámogatás is prémium lesz.

A Xiaomi nem feltétlenül az elkötelezett szoftvertámogatásról híres, mondjuk ennyi modellel ez nem is csoda, bár a MIUI verziókat üzembiztosan elérhetővé teszi a főverziótámogatás végét követően is. Választék ugyan a Samsung portfóliójában is van, mégis a legerősebb szoftvertámogatást nyújtja a piacon, ami először értelemszerűen az aktuális csúcsmodellekre vonatkozott, majd rohamtempóban terjedt ki a felső kategória korábbi modelljeire és az alsóbb szegmensre is, így egy átlagos, A szériás készülék is négy főverzióra jogosult öt évnyi biztonsági frissítés mellett.

Na, a Xiaomi ugyanezt a receptet készül követni, ami nem kis hozzáadott értéket generál az eleve erős specifikációval rendelkező Redmi K60 Ultra esetében, ami nagy valószínűséggel Xiaomi 13T  vagy 13T Pro néven fog begyűrűzni az hanyatló nyu európai piacra. A Dimensity 9200+ szettel, 144 Hz-es AMOLED panellel és opcionálisan 24 GB LPDDR5x RAM-mal szerelt, 120 wattos teljesítménnyel töltő készülék Android 13-mal és MIUI 14-gyel mutatkozott be, amit 4 főverzió és 5 évnyi hibajavítás követ, a MIUI 15-öt pedig az elsők között kapja majd meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Előzmények

Hirdetés