Kínában menő a Fold

Vagyis a Galaxy Fold hardverére és a formatervére épülő Galaxy W20 5G.

A Samsung november végén mutatta be a W széria új prémium modelljét, ami nagyjából egy Galaxy Fold apróbb módosításokkal. A készülék Snapdragon 855+-szal dolgozik 12 GB rendszer memória és 512 GB belső tárhely mellett, illetve új kamerarendszert kapott a hátlapra egy 12 megapixeles normál, egy szintén 12 megapixeles telés és egy 6 megapixeles ultraszéles szenzorral.

Kínában ma vált ténylegesen elérhetővé az eszköz a Samsung és a JD.com oldalán, ahol másodpercek alatt elkapkodták 19.999 jüanos holmit. Ez körülbelül 845 ezer forintnak felel meg. A gyártó nyilván nem tette közzé a raktérkészlet pontos méretét, de feltételezzük, hogy nem hármat dobtak piacra a kizárólag China Telekom kínálatában elérhető modellből. Aki lemaradt, az legközelebb december 20-án próbálhat bezsákolni egyet az NSA 5G modemmel szerelt hajlítható készülékből.

A jelek szerint a nemzetközi forgalmazásban, többek között itthon is elérhető Samsung Galaxy Fold is jól teljesít. A gyártó által közreadott adatok szerint mindössze három hónap alatt egy millió készüléket értékesítettek, ami az árakat tekintve, csak a Galaxy Foldnak köszönhetően közel 2 milliárdos bevételt jelent a cégnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés