Kínában most a Xiaomi Mi5 a menő

Az egyik legújabb kimutatás szerint jelenleg az eladási listák élén a Xiaomi Mi 5 készülék áll. Ez persze egyáltalán nem véletlen, hiszen egy kiváló árazású, csúcskategóriás hardverrel szerelt mobilról beszélünk, amit Snapdragon 820 chipsettel, 3/4 gigabájt RAM-mal, ujjlenyomat-olvasóval, valamint optikai képstabilizátorral ellátott kamerával szereltek fel. A kütyü előnye elég tetemes, a második helyet is egy Xiaomi modell sajátította ki, név szerint a Redmi Note 3.


[+]

A legtöbb eszköz szülőatyja egyébként jól ismert brand Kínában (Xiaomi, Oppo, Vivo, Meizu), de biztos lennének olyan európai és amerikai felhasználók, akik viszont még mindig nincsenek minden gyártóval képben. A legismertebb készülék egyértelműen a Samsung Galaxy S7 edge, ami az ötödik helyet kaparintotta meg, ez természetesen egyáltalán nem rossz eredmény. A lista pedig gyorsan módosul, a közeljövőben komoly változásokra lehet számítani, annál is inkább, hogy megjelent a OnePlus 3, és még a Honor, a Vivo és Huawei várható újdonságai is átírhatják az erősorrendet.

Azóta történt

  • Üzleteket nyit a Xiaomi

    A kínai vállalat immár az offline értékesítésbe is belekezd, rengeteg boltot fognak a közeljövőben megnyitni.

Előzmények

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

Hirdetés